Entrades populars

lunes, 27 de junio de 2011

ELLA,UNA LUCHA POR ACTUAR, UN INTENTO DE SER

"Ella” és la història d’una noia que pateix un transtorn mental quan el seu major desig és fer teatre. Durant aquest camí per aconseguir fer realitat el seu sommi es troba diferents opressions relacionades amb la seva malaltia, que haurà d’anar esquivant para poder actuar, però, sobretot, per poder ser ella mateixa.La història es construeix a partir de vivències de les persones que han participat durant els darrers nous mesos en el projecte de Pallapupas Pallassos d’Hospital, i Ràdio Nikosia. Es tracta de la cerca d’un grup que veu en el teatre una eina per alliberar-se de l’estigma de la malaltia mental i de lluitar perquè la societat vegi a la persona per davant del seu trastorn.

El director artístic i responsable del Programa de Teatre Social de Pallapupas, Antonio Masegosa, destaca que amb “Ella” es pretén “donar la veu a la persones perquè siguin les protagonistes de la seva història. El teatre restaura la nostra capacitat de comportament crític i ajuda a les persones a transformar la seva realitat”.

Entrada: 4 euros (donatiu). Venda a taquilles el mateix dia de l’estrena.
Teatre Centre Cívic Can Felipa
6 DE JULIOL A LES 20H

Pallars, 277
Barcelona (Barcelona, Spain)


“Ella” és un muntatge de Pallapupas, Pallassos d’Hospital, en col·laboració amb Ràdio Nikosia, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i Crampton.

No hay comentarios:

Publicar un comentario