Entrades populars

jueves, 10 de noviembre de 2011




Apropa Cultura és la unió d’esforços de L’Auditori, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure, el Mercat de les Flors, l’Atrium de Viladecans, l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal de Girona, el Centre Cultural la Mercè, la Sala la Planeta, el Teatre de Salt, la Temporada Alta, l’Atlàntida de Vic, el Teatre-Auditori Sant Cugat, el Teatre Municipal Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès i l’ICASS (Institut Català de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya), amb la col·laboració del Departament d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona per aconseguir l’accessibilitat a la cultura, cap a una normalització per vèncer barreres socials. És una experiència d’inclusió que afavoreix la igualtat d’oportunitats i la inclusió social accedint als espectacles de música, teatre i dansa de la programació habitual dels equipaments.

Apropa Cultura és l’evolució dels quatre anys d’experiència de L’Auditori Apropa i sorgeix amb la finalitat d’ampliar l’oferta a altres arts escèniques de gran interès per als col·lectius socials. Continua gestionada pel mateix equip de persones de L’Auditori.
Apropa Cultura és un programa obert a la participació d’altres equipaments culturals d’arreu Catalunya que vulguin col·laborar en oferir la seva programació al sector social del seu entorn.



No hay comentarios:

Publicar un comentario